מחקרים מראים ששימוש בבינה מלאכותית במשאבי אנוש חוסך לנו כ- 40% מזמן העבודה הסיזיפי, מייעל תהליכי עבודה ויוצר קפיצת מדרגה משמעותית בתוצרים שאנו מייצרים.
בנוסף, מחקר של חברת מייקרוספט מראה ש 66% מהמנהלים לא יגייסו בעתיד עובדים בלי שליטה בכלי AI.
אך מצד שני זה כמעט בלתי אפשרי ללמוד ולעקוב אחר כל החידושים, עדכונים וכלים שצצים חדשות לבקרים.
בדיוק בגלל זה הקמנו מועדון ראשון מסוגו בישראל, שנועד להנגיש בצורה פרקטית, פשוטה וחווייתית את כלי ה- AI במיוחד לנשות ואנשי משאבי אנוש.
אנו חוקרים את הכלים עבורך, מביאים רק את אלה שיש להם באמת ערך והשפעה על היום-יום בעבודה, ומוודאים שלא תישארו מאחור.
המועדון הוקם על-ידי המומחיות והמומחים של HRD, החברה המובילה בארץ, בדגש על עולמות ה- AI למשאבי אנוש. בשנים האחרונות הכשרנו אלפי א.נשים, בלמעלה מ-5,000 ארגונים, חברות ועסקים, באמצעות מאות סדנאות פרקטיות בעולמות AI.
הצטרפו למועדון וגלו כיצד השימוש בבינה מלאכותית הופך ליתרון אמיתי בעולמות משאבי אנוש! זוהי הזדמנות יוצאת דופן להישאר רלוונטיים, ולקבל כלים להובלת המהפכה גם בארגון שלכם!
מה כולל המועדון?
2 מפגשים חודשיים
אחת לשבועיים נפגש בזום לשעה וחצי של למידה פרקטית ותרגול משותף.
מפגש פיזי של כל הקהילה
אנחנו מאמינים בכוחם של הנטוורקינג והלמידה הפיזית. המפגש יתקיים אחת לשנה ויהיה ללא עלות לחברי המועדון.
כל ההקלטות זמינות 24X7
גם אם פספסתם מפגש – כל ההקלטות עולות תוך 48 שעות לאתר סגור לחברות וחברי המועדון, כדי שתוכלו לגשת לתכנים בכל עת.
פורום דיונים סגור
הלמידה לא מסתכמת רק במפגשים – כחברי המועדון תקבלו גישה לפורום דיונים סגור שבו תוכלו להתייעץ, ולקבל מענה מקצועי מהקהילה ומאיתנו.
שימוש פרקטי בכלים
במפגשים נדגים את השימוש בכלים בעולמות HR לבניית תוכניות עבודה, יצירת מצגות, ניתוח נתונים, ייעול תהליכי עבודה, יצירת תוכן, בניית סדנאות ועוד.
בונוס מיוחד: 15% הנחות על כל הפעילות של HRD לכלל הארגון
אנחנו מקיימים עשרות סדנאות וכנסים בשנה. חברות במועדון תקנה לך ולארגון 15% הנחה על הסדנאות והכנסים הפתוחים – מה שיכול לחסוך מאות שקלים בשנה!
למה כדאי להצטרף למועדון?
מועדון ה-AI למשאבי אנוש, הוא המקום שבו AI באמת פוגש את עולם ה-HR, תוך הבנה של הצרכים והאתגרים הייחודיים של מי שעוסק.ת בתחום.
במקום להירשם לאינספור הרצאות וסדנאות כלליות וחד-פעמיות, שלרוב לא פוגשות את השטח, מומלץ לרכוש מנוי למועדון שלנו, ולקבל תוכן רלוונטי, נגיש וישים, המותאם לעשייה היומיומית בעולמות משאבי אנוש, באופן שוטף ובזמן אמת.
במסגרת המועדון, תהנו כל שבועיים מוובינרים והדרכות, עדכונים מקצועיים ומפגשי פרודוקטיביות, לצד היתרון של למידת עמיתים.
במסגרת המועדון, נלמד להכיר את כלי ה AI המובילים וכיצד ניתן להשתמש בהם בתחומי ה- HR השונים.
בין היתר, נלמד כיצד בינה מלאכותית עושה לנו את החיים הרבה יותר קלים בבניית מצגות וסדנאות, פיתוח מנהלים, למידה, הכנת תוכניות עבודה, כתיבת תוכן, יצירת תמונות לפרסומים, שיפור תהליכי גיוס, כתיבת נהלים, תוכניות רווחה ועוד.
התכנים במועדון יתעדכנו כל הזמן בהתאם להתפתחויות המהירות של תחום ה- AI, באופן שיאפשר לכל אחת ואחד ליישם את הידע המעודכן ביותר בחיים, בעסק או בארגון.
בונוס – כל המפגשים יוקלטו ותוכלו לצפות בהם בכל נקודת זמן!
על מה נדבר במפגשים?
סקירת חידושים ומגמות ב- AI4HR
כדי להשאר תמיד בקדמת הידע אנו נסקור את החידושים המשמעותיים ביותר ומה המשמעות והשימושים שלהם לעולמות ה HR
סדנאות פרקטיות Hands-On
נעמיק בנושאים החשובים ביותר בעולמות ה- HR (כמו בניית סדנאות, ניתוח נתונים, כתיבת תיקשורים, וגיוס בעזרת AI) באמצעות כלים עדכניים ומובילים
מענה על השאלות שלכם
נקדיש זמן למענה על כל שאלה שתעלה בקבוצה בנושא AI
נארח מקצועני.ות AI
המפגשים גם נארח מרצות ומרצים מובילים בתחום, ואף ונדון ב- Case Studies מעולמות ה – AI For HR
מי אנחנו?
חברת HRD מובילה בארץ את תחום סדנאות AI למגוון קהלים בעולמות הארגוניים -HR, כספים, שיווק, פיתוח, תפעול ועוד.
בשני העשורים האחרונים העברנו למעלה מ- 1,500 סדנאות בתחומי גיוס, משאבי אנוש, מיתוג מעסיק ו-AI, לכ- 40,000 א.נשים בכ- 5,000 חברות מובילות. כל אלה בנוסף לכנסים המקצועיים שאנו מובילים שנה אחר שנה בעולמות HR, גיוס, למידה ומיתוג מעסיק.
רק בחודשים האחרונים העברנו מעל 250 סדנאות והרצאות AI פרקטיות בהם לקחו חלק למעלה מ-15,000 א.נשים.
הייחוד במפגשים שלנו הוא הפרקטיות, ההתאמה לארגון והחיבור לשטח.
ויקי גרונר: שותפה ב – HRD ומומחית בעולמות AI למשאבי אנוש וגיוס, קאנבה ומיתוג מעסיק. ויקי שמביאה איתה ניסיון של כ- 20 שנים בתחומי הגיוס ומשאבי אנוש, הובילה מאות הרצאות וסדנאות למנהלים, אנשי HR וגיוס, במאות ארגונים מובילים בארץ.
יעקב רוזן: שותף ב – HRD, מגיע עם רקע עשיר ממגוון חברות תעשיתיות וחברות הייטק, בדגש על תחומי ניהול פרויקטים ושרשרת אספקה. לאורך השנים, יעקב הוביל מאות סדנאות לעובדים, מנהלים, HR, תפעול ופרויקטים, בדגש על סדנאות AI וסדנאות לינקדאין מבוסס בינה מלאכותית.
פנינית רביטש : מומחית AI ויוצרת תוכן, מובילה סדנאות AI למגוון קהלים ועיסוקים בארגונים, לצד סדנאות יצירתיות, תמונות ווידאו עם בינה מלאכותית. פנינית מביאה איתה ניסיון של למעלה מ-20 שנה בארגונים גדולים במגוון תפקידים, כשבתפקידה האחרון שימשה כמנהלת תחום מיתוג מעסיק ותקשורת פנים ארגונית בקבוצת שטראוס בישראל.
ישראל רוזן : מומחה AI, המוביל סדנאות בינה מלאכותית לעובדים ומנהלים, אנשי פיתוח, כספים, תפעול ועוד. ישראל, בוגר ממר"ם, בעל ניסיון של עשרות שנים בניהול פיתוח בחברות גדולות וחברות סטארטאפ, מביא עימו ניסיון רב בהדרכות והרצאות AI שהעביר בארגונים מובילים במשק.
למי המועדון מיועד?
למי שרוצה להשאר רלוונטי
הבינה המלאכותית לא תחליף אותנו – אבל מי שיודע להשתמש בבינה מלאכותית, יעשה זאת.
זאת בדיוק ההזדמנות שאסור לך לפספס כדי לשמור על רלוונטיות בעידן העבודה החדש.
למי שרוצה לחסוך זמן יקר
המחקרים מראים ששימוש בבינה מלאכותית תחסוך לנו 30-50% מהזמן, מה שיעזור לך לשפר את הפרודוקטיביות, לעשות יותר בפחות ולפנות זמן למטלות האסטרטגיות (ואיזון בין בית ועבודה).
למי שרוצה סיפוק רב יותר בתפקיד
מחקר של MIT מראה שעובדים המשתמשים ב- AI , מעידים על שיפור של 20% בשביעות הרצון מהעבודה.
זה הזמן ללמוד כיצד לצמצם את הזמן המושקע במטלות הסזיפיות, ולעבוד בצורה יותר מהנה ומספקת.
למי שרוצה לשדרג את השכר
מחקר של חברת אמזון הראה שאנשי HR עם ידע ב- AI ירוויחו בעתיד 35% יותר מאלה שלא תהיה להם שליטה בתחום. זאת ההזדמנות שלך להישאר רלוונטי.ת וגם לשפר את רמות השכר שלך.
למי שרוצה לבנות רשת קשרים
המועדון יכלול מאות נשות ואנשי מקצוע בתחומי HR, מהארגונים המובילים בארץ. זאת ההזדמנות שלך להיות חלק מקהילה לומדת, שבונה רשת קשרים מקצועית ורלוונטית בתחום שלנו.
למי שרוצה לפתח תחושת מסוגלות
המפגשים שלנו יהיו פרקטיים כולל דוגמאות ותרגולים מעשיים של הכלים החדשים והמתקדמים בעולם ה- HR, באופן שיסייע לך להשתמש הלכה למעשה בכלים בעבודה היום יומית שלך.
איך מצטרפים ב 3 צעדים פשוטים?
1.
מחליטים אם רוצים להצטרף לתוכנית החודשית, המתחדשת אוטומטית בכרטיס אשראי או לבחור לתוכנית השנתית.
* ישנה הנחה לארגונים בהרשמה של 6 א.נשים ומעלה
2.
לאחר התשלום תקבלו גישה לאתר Skool שבו מתנהל המועדון + קישור לקבוצת וואטסאפ סגורה שבו יפורסמו עדכונים וקישורים
3.
לקראת כל מפגש תקבלו פרטי התחברות אישיים בזום ותוכלו להצטרף למפגש בלייב או לצפות בהקלטות המפגש שיעלו בטווח של 48 שעות לאחריו
כמה עולה מנוי במועדון?
במקום לשלם מאות שקלים עבור כל מפגש, סדנא או הרצאה, במועדון שלנו תקבלו בכל חודש שני מפגשים של שעה וחצי, ספריית תוכן עשירה ומעודכנת ועוד המון הפתעות שוות – בעלות חודשית קבועה וסופר משתלמת!
מבצע השקה מיוחד! תשלום בהוראת קבע ל 100 הנרשמים הראשונים
רק 97 ש"ח + מע"מ
לחודש למשתתפ.ת
*ניתן לבטל את המנוי בכל שלב. הביטול ייכנס לתוקף בחודש העוקב.
מבצע מיוחד! בתשלום אחד לשנה בהרשמה מוקדמת ל 100 הראשונים
רק 89 ש"ח + מע"מ לחודש למשתתפ.ת
*תשלום 1 של 1068 ש"ח+מע"מ. לא ניתן לבטל מנוי באמצע השנה אך ניתן להעבירו.
מחיר מלא בתשלום בה.קבע בהרשמה למועדון לאחר 100 הנרשמים הראשונים
150 ש"ח + מע"מ לחודש למשתתפ.ת
*ניתן לבטל את המנוי בכל שלב. הביטול ייכנס לתוקף בחודש העוקב.
הנחה מיוחדת לארגונים, בהרשמה של 6 א.נשים ומעלה!
הטבה מיוחדת לארגונים שיבחרו להשקיע ולתגמל את מחלקת ה- HR שלהם ולוודא שהיא נשארת מעודכנת בכל חידושי ה AI:
איך? שלחו מייל ל- yakov@hrd.co.il כדי לקבל מידע נוסף על ההנחה שמגיעה לכם.
לתשלום והצטרפות למועדון ה AI למשאבי אנוש
ההרשמה הינה בהוראת קבע חודשית מתחדשת שניתן לבטלה בהודעה למייל info@hrd.co.il . הביטול יכנס לתוקפו בחודש העוקב. תשלום שנתי - ניתן לשלם גם מול חשבונית בעברה בנקאית. שימו לב כי לא ניתן לבטל מנוי שנתי באמצע תקופה, אך ניתן להעבירו.
העלות הינה לאדם אחד בלבד . בהרשמה של מספר א.נשים בארגון, ניתן לשלוח מייל אל lilach@hrd.co.il עם פרטי המשתתפים הנוספים
לאחר מילוי פרטיך, תועבר.י לתשלום בכרטיס אשראי. הקבלה/חשבונית המס, תשלח מיד עם סיום תהליך התשלום, בהתאם לשם שיוזן בהזמנה.
במידה ואתם רוצים שנחזור אליכם לתשלום שנתי – אין צורך לשלם באשראי, רק למלא את הטופס ולשלוח אותו.
במידה וברצונך לצרף מספר א.נשים למועדון או שיש לך שאלות נוספות, נשמח לעמוד לרשותך בכתובת המייל lilach@hrd.co.il
*יש לציין את שם הארגון / מספר הא.נשים / אופן התשלום (שנתי/חודשי)
שאלות נפוצות
בהחלט – אנחנו בונים את המפגשים בצורה כזאת שתיתן ערך הן למי שמתחיל ללמוד את תחום ה AI והן לכאלה שכבר מכירים אותו טוב יותר
במידה והתוכנית שלך היא חודשית, ניתן לבטל את החברות במועדון על ידי משלוח מייל אל info@hrd.co.il . התשלום יבוטל בחודש העוקב להודעה.
במידה והתוכנית היא שנתית, לא ניתן לבטל אותה לפני תום התקופה, אך ניתן להחליף את פרטי חבר.ת המועדון
כל השיעורים מוקלטים ומועלים לאתר הסגור של המועדון תוך 48 שעות כך שניתן לצפות בהם בזמנך החופשי כל עוד החברות במועדון בתוקף
ניתן לרשום מספר א.נשים באותו ארגון על ידי משלוח מייל אל lilach@hrd.co.il
במידה ותרצו לרשום צוות של 6 א.נשים ומעלה – שלחו מייל אל info@hrd.co.il בכדי לקבל מידע על הנחה מיוחדת.
במידה והתשלום מתבצע אחת לחודש – ניתן לעשות זאת רק בהוראת קבע מתחדשת.
במידה והתשלום מתבצע לשנה מראש ניתן לעשות זאת בהעברה בנקאית לאחר הוצאת חשבונית עסקה.
לשם כל שלחו מייל אל lilach@hrd.co.il
לכל מי שמבינ.ה שהבינה המלאכותית משנה את הדרך שבה אנו פועלים ולא רוצה להשאר מאחור!
התוכנית מתאימה לכל מי שעוסק.ת בתחום ה- HR בכל עולמות התוכן – גיוס, למידה, משאבי אנוש, רווחה וחווית עובד, פיתוח ארגונית, תקשורת פנים, מיתוג מעסיק ועוד
המפגשים יתקיימו בימי שלישי אחת לשבועיים, בשעות הבוקר למשך שעה וחצי. * יתכנו שינויים קלים בהתאם לחגים ואירועים מיוחדים
נשמח לענות על שאלות במייל info@hrd.co.il